27 нояб. 2007 г., 10:40

Мисли за мен 

  Поэзия » Любовная
1942 0 7
 
Мисли за мен.
Когато се смрачава,
когато твоя ден осиротява,
когато се прибираш
в тишината
и друга те очаква
до вратата.
Мисли за мен,
мисли като за огън,
на който все тъй
можеш да се стоплиш,
и ще те връща
винаги при мене.
Мисли за мен,
тъй както аз - за тебе.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??