Мислиш ли,
че любовта е сладка.
Мислиш ли,
че не те боли.
Мислиш ли,
че ще е честна, че няма да те излъже тя.
Мислиш ли,
че ще те остави да ù се радваш ти сега.
Мислиш ли,
че докато обичаш и обичан си, няма да почувстваш
болка, самота.
Мислиш ли,
че любовта велика ще те спаси от черната тъга.
Мислиш ли,
че любовта е като розата красива, но не е като розата с бодили.
Мисли, докато смъртта те ощастливи!!!
© Нона Маринова Все права защищены