15 июн. 2007 г., 21:28

Мислиш ли за мен? 

  Поэзия
752 0 0
Мислиш ли за мен,
докосваш ли ме в мислите си?
Целуваш ли ме нощем във съня си
и любиш ли ме във мечтите си?

Изгаря ли те мисълта за мен
и търсиш ли лика ми всеки ден?
Чувстваш ли, че ме привличаш?
Обичаш ли ме, тъй както те обичам?

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??