15 jun 2007, 21:28

Мислиш ли за мен? 

  Poesía
738 0 0
Мислиш ли за мен,
докосваш ли ме в мислите си?
Целуваш ли ме нощем във съня си
и любиш ли ме във мечтите си?

Изгаря ли те мисълта за мен
и търсиш ли лика ми всеки ден?
Чувстваш ли, че ме привличаш?
Обичаш ли ме, тъй както те обичам?

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??