5 авг. 2015 г., 00:28

Мисля за теб... 

  Поэзия » Любовная
3836 1 3

Мисля за теб...,

когато заспивам;

мисля за теб,

когато аз дишам!

 

Дишайки,

аз надълбоко потъвам

потъвам в самота,

където си ти...

 

Дишайки,

аз още напред отивам,

отивам в светлина,

светлината, където си ти!

 

Мисля за теб

и за твоите пръсти,

твоите очи,

твоите ръце,

 

мисля за теб,

тъгувам за теб,

сънувам те

и прегръщам те...

 

© Кейтлин А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??