23 дек. 2015 г., 16:30

Мистична 

  Поэзия » Гражданская
360 0 0

/посвещавам на Маргарита Панайотова-Испания/

 

Такава слънчева, чаровна.
Тъй позитивна и шикозна.
Видях я в ден на Тианде.
Повиках я и тя дойде.

 

Марго, приятно ми е много.
Аз Ваня съм, представих се отново.

И снимка искам, много, много...
Усмихна се и каза ми:Готово!

Аз знаех, че си тъй различна.

Мистична, фантастична, енергична.

С прегръдка чакрите отвори.
Светът за тебе заговори..

 

Заразна е усмивката ù, хора.

Душите ни зарежда без умора.

Щастлива съм, че я познавам.

Мъже, такваз жена ви пожелавам!

 

 

22.12.2015г.
©shon 

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??