22 сент. 2012 г., 12:56

Мисъл 

  Поэзия » Другая
556 0 0

Една мисъл се стрелна в ума ми.

Светла като ден, тъмна като нощ.

Като гръм от ясно небе ме прониза.

Донесе ми сила и психическа мощ.

 

Защо тази мъничка мисъл?

Простичка, но сложна една.

Донесе ми толкова радост и милост.

Донесе ми толкоз блага.

 

Едничката мисъл, изразена без думи.

Едничката мисъл, изразена само с очи.

"Обичам те, мили. Обичай ме и ти."

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??