3 сент. 2009 г., 15:34

Мисълта към теб лети... 

  Поэзия » Другая
601 0 1

Градът заспива.

Сивите павета олекват

от стъпките на хора

и в нощта

неоново звездите само светят

до бледата Луна.

В дърветата зашумолява вятър,

ухае на море и водорасли,

заспива палещият ситен пясък

сред плясък на вълни искрящи.

И става тихо,

спират в надпревара

колите да летят по пътя сив.

Очите уморено се затварят.

Но мисълта  към теб лети..

 

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??