21 мар. 2013 г., 17:34

Мисълта ми за теб 

  Поэзия » Любовная
774 1 2

Някъде там - във недрата на утрото,

мисълта ми за теб се пробужда

и окъпана в красотата на чувството,

тя се втурва към теб. Има нужда

 

да докосне лицето ти сънено,

да целуне очите притворени,

кожата да затопли до румено,

да проникне през пори разтворени.

 

Жив си. Дишаш. Усмихваш се. Движиш се.

Слънчево утро от мен!

Мисълта ми те прегръща. Обичам те.

Изживей със любов този ден!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??