Бесни сме - и митингуваме.
Мафията здраво псуваме.
Ден, след ден. Властта поддаде
и накрая се предаде.
Избори и после - прас.
Мафията пак на власт.
Пак сме бесни - митингуваме
и властта отново псуваме.
Тя опъва се и кряка,
шут и право в жабуняка.
Избори, но ето прас.
Мафията пак на власт.
Не се трае - митингуваме.
И ругаем и си псуваме.
Тя се моли, обещава.
Ние викаме - не става.
Избори, отново - прас.
Мафията е на власт.
Тъй със митинги накрая,
тя ще властва до безкрая!!!
Май със митинги не става,
не сработват, тя остава!
Ще ядосаме Европа,
но е нужна здрава сопа!
ПИ
© Пламен Иванов - ПИ Все права защищены