13 мая 2006 г., 11:45

МЛАДА СЪМ ! 

  Поэзия
829 0 14
               Млада съм!


Вървя забързана по шумни тротоари,
потракват токчетата в такт,
с очи зелени ми намигат всички светофари
и аз пресичам булеварда ми така познат...

Ветрецът тих игриво с пръсти роши ми косите
и роклята ми закачливо все върти,
притичвам бързичко между колите,
след мене дълго клаксон весело кънти...

Усмихвам се на себе си, на младостта,
събрала погледи, копнежи и въздишки...
красива възраст - миг от вечността,
оплитаща във плен от невидими нишки!


05.05.2006г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??