13 may 2006, 11:45

МЛАДА СЪМ ! 

  Poesía
828 0 14
               Млада съм!


Вървя забързана по шумни тротоари,
потракват токчетата в такт,
с очи зелени ми намигат всички светофари
и аз пресичам булеварда ми така познат...

Ветрецът тих игриво с пръсти роши ми косите
и роклята ми закачливо все върти,
притичвам бързичко между колите,
след мене дълго клаксон весело кънти...

Усмихвам се на себе си, на младостта,
събрала погледи, копнежи и въздишки...
красива възраст - миг от вечността,
оплитаща във плен от невидими нишки!


05.05.2006г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??