31 авг. 2004 г., 16:34

Млади години 

  Поэзия
1018 0 1
Минава времето безспирно
живота бавно си тече,
отлетяха и младежките години
от онзи свят на учители, учебници, дъски.

Ние бяхме ученици
с разпуснати, дълги коси
по обич имахме шестици
а по математика едва по три.

Искахме ние да завършим,
сякаш времето нас ще пощади
от караници, дрязги и беди
никои нямаше да ни спаси.

Днес отново се събираме нашият випуск,
и се срещаме с побелели от времето коси
спомняме си младите години
и се връщаме към миналите дни.

© Роси Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Невероятно е, но ми се струва че съм чел някаде част от него
    по точно:
    по обич имахме шестици
    а по математика едва по три.
    но разбира се може да греша. Но въпреки това заслужаваш 6.
Предложения
: ??:??