МЛАДО ВИНО
Нека да съм твоето разпятие.
Ти оставаш сладкия ми грях.
За душата си любовното зачатие.
Така оставам млад. Не остарях.
Като младо вино искам да те пия.
Казват - във виното била е истината.
И пием, а зад мълчание се крием.
Затуй душите ни изстинаха.
© Мимо Николов Все права защищены