Feb 2, 2015, 5:23 PM

Младо вино 

  Poetry
499 0 1

     МЛАДО ВИНО

Нека да съм твоето разпятие.
Ти оставаш сладкия ми грях.
За душата си любовното зачатие.
Така оставам млад. Не остарях.

Като младо вино искам да те пия.
Казват - във виното била  е истината.
И пием, а зад мълчание се крием.
Затуй душите ни изстинаха.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??