8 дек. 2010 г., 21:32

Младост 

  Поэзия » Другая
372 0 1

МЛАДОСТ


От  стар  календар  младостта  натежава.

Лист  цветен  добавя  посребрени  коси.

Преминах  със  стъпки  през  огън  и  жар.

Животът  прелита  по  гребена  -  на  вълната.


Със  сито  пресявам  доброто  от  злото.

Във  шепа  събирам  сърцата  добри.

В  живота  приятел  на  път  не  оставям.

Красив  е  денят  ми  -  заличава  беди.


И  пак  календара  намига  в  нощта  ми.

В  танц  нестинари  - младостта  надиграват.

Стъпките  водят  през  урви,  чукари.

Любовта  е  приятел. Ликува  света.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Във шепа събирам сърцата добри.

    В живота приятел на път не оставям...Ето тогава младостта е изживяна по-най-добрия начин! И води по верния път нататък...
Предложения
: ??:??