25 дек. 2019 г., 14:47

Ммммм... 

  Поэзия » Любовная, Эротическая, Другая
628 0 1

Ммммм...

Като вятър
завихряш бури в мен. 
Бързо отминаваш,
но трудно се забравяш. 
Не трудно,
даже невъзможно! 
Оставяш лек полъх,
като че ли си Ти,
но не съвсем. 
Да те вкуся ли,
не се двоумя изобщо! 
Сладнееш и лекичко нагарчаш... 
Опитвам мъничко
с върха на езика... 
Експлозия!
Ммммм...
Докато ти се усмихна,
вихрушката утихна...

 

©Екатерина Глухова - DarkSoul
25. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??