2 окт. 2011 г., 17:15

Много нежно го усещам 

  Поэзия » Любовная
683 0 6

 

Знам, че ме харесваш дългокоса,
сплела от косите си хамак.
И очакваш в унес сенокоса
в слънчев юли да ни срещне пак.

Знам, че е харесваш босонога,
пиещ с устни рукнали сълзи.
В грехове, макар и в изнемога,
приемам аз сияйните звезди.

Знам, че ме харесваш зажадняла,
вперил поглед в моята душа,
но е рано още за раздяла,
без любов и теб - ще съгреша!



© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??