18 янв. 2009 г., 18:59

Много рано 

  Поэзия » Гражданская
784 0 19

 

 

Много рано 

 

Много рано

мина снегоринът

и ни хвърли

вляво

или

вдясно.

Просто ни разчисти,

за да минат

жадните за власт

и за богатство.

 

Тъжно е

в канавката,

приятел!

И е страшна

нашата Голгота.

Пътят е до нас,

но ще ни смачкат

на мига,

щом стъпим

на платното.

 

Струва си

все пак да се опита -

даже след това

да ни е криво.

Крачка, две

и все едно излиташ...

Много рано

мина снегоринът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Александър Калчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??