18 ene 2009, 18:59

Много рано 

  Poesía » Civil
782 0 19

 

 

Много рано 

 

Много рано

мина снегоринът

и ни хвърли

вляво

или

вдясно.

Просто ни разчисти,

за да минат

жадните за власт

и за богатство.

 

Тъжно е

в канавката,

приятел!

И е страшна

нашата Голгота.

Пътят е до нас,

но ще ни смачкат

на мига,

щом стъпим

на платното.

 

Струва си

все пак да се опита -

даже след това

да ни е криво.

Крачка, две

и все едно излиташ...

Много рано

мина снегоринът.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??