26 окт. 2014 г., 09:24

Много те обичам 

  Поэзия » Любовная
474 0 0

Много те обичам,

а ти обичаш ли ме?

По теб се увличам,

ще падна, хвани ме.

Ще падна в дупка

на отчаяние и страх;

ще изпитам мъка

със силен аз замах.

 

Бъди моето рамо,

моята опора и смелост.

Искам от тебе само

усмивки и много радост.

Ще бъда твоята любима-

до теб съм и сега-

да се слея аз искам

само с твоята душа.

© Иветтт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??