Много те обичам,
а ти обичаш ли ме?
По теб се увличам,
ще падна, хвани ме.
Ще падна в дупка
на отчаяние и страх;
ще изпитам мъка
със силен аз замах.
Бъди моето рамо,
моята опора и смелост.
Искам от тебе само
усмивки и много радост.
Ще бъда твоята любима-
до теб съм и сега-
да се слея аз искам
само с твоята душа.
© Иветтт Всички права запазени