Че как са пръкнах и аз една -
саде в амбиция да ме изкарва?
Мерак налегна ме сега -
моделка ме напина да се барна.
И не е просто суета -
аслъ в сурата, баш си го докарвам,
в прекрасност и на красота,
(нали на огледалото се мярнах?).
И, ако пусти дребен бой,
не беше метър и шейсе с кондури,
ти тука ли си? - там си стой!
Директно влизам в "откотюр-а".
И щото много ме подпира,
да блесна в модните "прет-а-портета",
ще трябва да се коригирам
и ръстта ще ми е приоритета.
Ей, онзи ден висях от моста!
Простря ме буля вчера сред прането! -
Не са разтягат пусти кости...
и много се ядосвам, за което.
Да можех да се удължа
(към трийсетина още санта само) -
моделките задминах ги! Биля
и по ревюта няма да ги канят.
Ще моля, ако някой знае,
как се скопосва, да съм дълга в ръста -
да дойде! Хич и да не се мотае!
(Щот чакам го и с две ръце се кръстя!)
Ако ме удължи успешно -
го правя импресарио веднага!
И след анонса, с дата днешна,
желаещите чакам в хоремага.
Радост Даскалова
© Радост Даскалова Все права защищены