10.11.2014 г., 14:01 ч.

Моделка 

  Поезия
851 0 8

Че как са пръкнах и аз една -

саде в амбиция да ме изкарва?

Мерак налегна ме сега -

моделка ме напина да се барна.

И не е просто суета -

аслъ в сурата, баш си го докарвам,

в прекрасност и на красота,

(нали на огледалото се мярнах?).


И, ако пусти дребен бой,

не беше метър и шейсе с кондури,

ти тука ли си? - там си стой!

Директно влизам в "откотюр-а".

И щото много ме подпира,

да блесна в модните "прет-а-портета",

ще трябва да се коригирам

и ръстта ще ми е приоритета.


Ей, онзи ден висях от моста!

Простря ме буля вчера сред прането! -

Не са разтягат пусти кости...

и много се ядосвам, за което.

Да можех да се удължа

(към трийсетина още санта само) -

моделките задминах ги! Биля

и по ревюта няма да ги канят.


Ще моля, ако някой знае,

как се скопосва, да съм дълга в ръста -

да дойде! Хич и да не се мотае!

(Щот чакам го и с две ръце се кръстя!)

Ако ме удължи успешно -

го правя импресарио веднага!

И след анонса, с дата днешна,

желаещите чакам в хоремага.


Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??