Изминах стотици километри,
а ти пак избяга и се скри.
Изплаках милиони сълзи,
не ми олекна, а все боли и боли.
Забравих коя съм,
защото съществуваш само ти.
Помня само тебе,
а сърцето ми не спира да кърви.
Всяка нощ умирам,
че болката отново победи.
С изгрева се раждам,
за да може пак да ме боли.
03.04.2006г.
© Фа Все права защищены