23 нояб. 2013 г., 21:57

Моето име 

  Поэзия » Любовная
937 0 16

Аз коя съм не питай.

По-добре измислù ме.

И във твоите стихове

аз присъствам без име.

През съня ти се нося,

скорострелно улучвам.

Същността ми е боса.

Все на тебе се случвам.

Звездопади създавам

и вселени зашивам.

Ветровете раздавам

и росата попивам.

Във сърцето ти спирам.

И със капка обричане

всички болки изтривам.

Аз се казвам Обичане.  

© Любка Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??