21 янв. 2014 г., 07:50

Моето любимо училище 

  Поэзия » Другая
2364 0 0

Училището свято е за нас

и ний захласваме се в час.

Учителите, мили и любезни,

 преподават ни уроците полезни.

 

Г-жа Велкова пренася ни в свят чудесен

и там животът става като в песен.

Литературата световни личности представя,

с живота, поминъка и хорските неволи.

 

Училище мое любимо,

бъди все така приятно и красиво!

Нека всички се обичаме и уважаваме,

вместо да се мразим и предаваме.

© Боряна Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??