Jan 21, 2014, 7:50 AM

Моето любимо училище 

  Poetry » Other
2358 0 0

Училището свято е за нас

и ний захласваме се в час.

Учителите, мили и любезни,

 преподават ни уроците полезни.

 

Г-жа Велкова пренася ни в свят чудесен

и там животът става като в песен.

Литературата световни личности представя,

с живота, поминъка и хорските неволи.

 

Училище мое любимо,

бъди все така приятно и красиво!

Нека всички се обичаме и уважаваме,

вместо да се мразим и предаваме.

© Боряна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??