25 февр. 2024 г., 05:59

Моето момиче 

  Поэзия » Любовная
165 1 0

Моето момиче е разцъфтяла роза!
Моята Любима е слънчев летен ден!
Може би защото безумно я обичам
копнея я да бъде до края все до мен. 

 

Моето момиче с мен е толкоз нежна
защото ми е дала към себе си ключа.
Във стачката малка в която се събличам
оставих и подарък - самотната душа.

 

Моето момиче вратата не затваря
и с обич ме очаква да се прибера
Във зимните виелици или във жега лятна
притихнал и усмихнат към нея все вървя. 

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??