9 апр. 2008 г., 13:07

Моето послание 

  Поэзия » Любовная
721 0 9
Любовта е моето послание,

към теб отправени лъчи.

Бъди ми влюбено желание,

моето сърце ти избери.

Не искам повече страдание,

а да стопля твоите дни.

Да нямаме нито час покой,

да дишаме с пълни гърди.

Мигове на обич безброй,

да озаряват нашите очи.

Кажи ми колко ме обичаш,

и нека душата ми гори.

Веднъж да живеем истински,

това усещане ми подари.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??