Имам аз едно мече,
обагрено в различни цветове.
С големи, сладки кафяви очички,
които шарят из стаята като птички.
Зная, че винаги ще е до мен,
докато не настъпи последният ми ден!
Винаги усмихнато е то.
Има голямо сърце
и сладко розово носле.
Голямата му неугасваща усмивка
ме кара да се чувствам щастливка.
Колко много го обичам аз,
искам го при мен завчас!
Така искам да го прегърна
и никога на този свят да не се върна!
© Милена Димитрова Все права защищены