21 нояб. 2008 г., 10:33

"Моето собствено Аз" 

  Поэзия
793 0 3
Не вярваш, че обичам те аз,
не вярвам, че обичаш ме ти,
но всъщност сме ний заблудени
взаимно гаснещи мечти...

Не вярвам в любов,
не вярваш в раздяла,
но живеем във общо едно
човече във въртящо се колело...

Губиш ми месец,
погубвам живот
и тежко протягам ръка,
а ти пропадаш в тази сълза...

Познавах те преди.
Не ме познаваш сега,
но и двамата сме единствено част
от
моето собствено Аз... 

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??