10 июн. 2009 г., 08:16

Моето сърце... 

  Поэзия » Белые стихи
541 0 1

май днес

не ми е ден

искам да си замълча

но някак пак не мога

и душа ми изнемогва

ще млъкна знам
единствено на глас

но в моето сърце

там негде ще твори

ще иска да говори

ще мисли и мечтае

но само ще дерзае

защото е посредствено сега

защото няма смисъл от това

и истински раним си

щом голо е сърцето ти

не го рисувам вече аз

не мога и да го намеря

но знайно или не

намира си пролука

обича да си страда

а как умее да кърви

дарява болка в мрака

но мъничко му трябва

да се възвиси

и всеки миг

е сладък стих

© Юлия Работова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Този стих разкрива нежната ти душа - дано всеки ден има какво да я извисяваПоздрави!
Предложения
: ??:??