1 дек. 2007 г., 09:04

Мога 

  Поэзия » Любовная
534 0 7
 

Аз мога да съм ти пътека,
която да те води все нататък,
да се извива между мрак и хаос,
да те насочва през мъглата
от много суета и завист,
да те подкрепя, ако паднеш
от хорска злоба заслепен.
Аз мога да те водя в здрача,
когато ти се губи хоризонта
и спираш, неспокойно чакаш,
за да намериш вярната посока.

Аз мога да те водя, ако искаш
или да те оставя да ме търсиш...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??