10 янв. 2010 г., 11:01

Мога 

  Поэзия
654 0 8

Да умирам мога

Винаги когато ме убият

Винаги когато с мръсотия 

Ме залеят

Да умирам в тревога

Мога...

И да се родя отново

Като мъдро слово

Като ласка от перо

Не е нужно мъжество

Колко пъти ме убият

Толкова ще  се родя

Знам ще ме измият

Има толкова вода

Има пръст и правим кал

Мажем се без жал

Колко пъти да умра

Толкова ще се родя

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??