10 мая 2009 г., 18:03

Мога ли...? 

  Поэзия » Любовная
883 0 2

Мога ли да те обичам вечно?

Да шепна всяка сутрин твойто име...

Ти да молиш: "Погали ме нежно..."...

И накрая да ми кажеш: "С тебе отведи ме".

 

Позволи ми да те имам вечно!

Остани в моята душа!

Остани завинаги в сърцето!

Остани, въпреки страха...

 

И ти ли ще си тръгнеш някой ден?

Отново ли е пречка любовта ми?

И ти ли се страхуваш от чувствата в мен?

Отново ли е пречка и страстта ми?

 

Мога ли да те обичам вечно?

Даже да не подозираш за това?!

За да запазя любовта ни вечна...

Да останеш с мен, въпреки страха...

 

И когато вече теб те няма,

да те нося в сърцето до смъртта.

И когато изтече последната сълза,

зедно с теб да полетим към вечността...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ники Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??