26 нояб. 2023 г., 15:21  

Мога през сняг да обичам 

  Поэзия
160 2 3

Мога през сняг да обичам.

Мога през сняг да летя.

Твоето снежно момиче

капе сняг в любовта.

 

Чакаш ме толкова снежен.

Къдрав, обичащ сняг.

Сняг си гальовен и нежен.

Пак ме жадувай, пак.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??