15 февр. 2008 г., 20:54

Могили... 

  Поэзия » Гражданская
897 1 22
Сърце разкъсано, душата - лед,
жестока скръб по липсващо дете...
и няма по-жестока драма от това -
чедото свое майчица да погребе!


Бездушните автомобили си свистят,
но ХОРА управляват ги, нали?
Защо се случват всеки ден почти
трагедии подобни и защо, кажи?


Не е виновен само алкохолът,
а разумът на всеки Уж "водач"-
в опиянение да управлява звяра,
дори да е по светло, не - по здрач.


По пътищата - множество могили,
цветята росни вехнат от сълзИ,
които няма никога да върнат
съня в добрите майчини очи.


                                                    (Моля, не оценявайте!)

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??