11 июл. 2007 г., 12:09

Моите черни поеми 

  Поэзия
655 0 1
 

Знаеш ли колко болка си ми причинил?

Знаеш ли, че продължаваш да ме нараняваш?

И знаеш ли колко много ме боли?

Не знаеш,

не искаш да знаеш

и продължаваш...

Да нараняваш -

всеки, който те обича...


Защо...


те намирам  във всеки атом,

във всяко нервно окончание

и се моля

да ме чуеш.


Ела със следващия  ми инсулт!

Накъсай всички капиляри -

може би ще се почувстваш по-добре.

Но аз -
едва ли!


Вали

и ми е сиво

в бутилката на времето,

която захвърлих в килера.

*     *   *

Накъсах всички упътвания

и малките им ръководства убих,

защото са ми непотребни...

Сама разбрах

как действа болката,

болката с кафяви очи.


Извини ме сега, скъпи,

но нямам повече време,

защото пак ще се прераждам...

След всички отхвърлени проблеми,

с накъсани усмивки ме чакат

моите черни поеми...


                         11.07.2007

© Даниела Глушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??