29 сент. 2009 г., 22:36

Моите дни 

  Поэзия » Философская
712 0 3

Моите дни са щастливи,
изпълнени с надежда и много живот.
Моите дни са щастливи,
трептят и не спират да вдъхват любов.

Моите дни рядко сивеят и рядко умират,
и рядко на тях им липсва живец,
но, щом това стане, в тъга се зариват,
отчаяно молят да пребъдат в стиха
на някой творец.

© Теди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??