Моите дни са щастливи,
изпълнени с надежда и много живот.
Моите дни са щастливи,
трептят и не спират да вдъхват любов.
Моите дни рядко сивеят и рядко умират,
и рядко на тях им липсва живец,
но, щом това стане, в тъга се зариват,
отчаяно молят да пребъдат в стиха
на някой творец.
© Теди Георгиева Всички права запазени