9 февр. 2011 г., 22:27

Може би... 

  Поэзия » Другая
669 0 1

Може би не ставаш нощем

да броиш безсмислено звезди,

може би не пробваш още

да вържеш времето с юзди.

 

Сигурно се криеш от дъжда,

не гониш като мене всяка капка,

не откриваш сенки във нощта,

не виждаш дракон в малка жабка.

 

Навярно не прегръщаш непознати,

не ходиш на разходка с радостта,

не гониш вятъра по стръмните ливади,

не взимаш името на младостта.

 

Не пазиш в себе си картини,

рисувани със слънчеви лъчи,

и аз съм като теб - с човешко име,

но различен е светът през моите очи!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??