6 апр. 2010 г., 09:11

Може би 

  Поэзия » Любовная
1259 0 1

Може би аз ще заплача

и ще викам във мрака,

може би ще съжалявам,

може би, но не за теб.

 

Може би аз ще се смея

и без теб аз ще живея.

Може би ще те намразя,

може би, но не и днес.

© Нона Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??