Може би в този миг мислиш за мен,
Може би рисуваш мечтите си.
И там, заедно с теб,
Изживяваме дните си!
Може би ме желаеш и
Тръпнещ очакваш да звънна.
Може би там, нещо вътре във теб,
Ти говори за мен и не млъква!
Може би това е сърцето ти,
Което за мене тупти,
А може би това е душата ти,
Която по мене гори!
Може би, всичко вече е може би.
Дали ще се срещнем утре, не зная -
От чакане дълго, замира сърцето ми,
А може би това не е края!
Да чакам, по теб да съм луда,
Сънят и мечтите ми превземаш сега,
А може би утре ще дойдеш
И ще споделим любовта!
© Кристина Все права защищены