30.06.2007 г., 10:46 ч.

"Може би" 

  Поезия
517 0 2
 

Може би в този миг мислиш за мен,

Може би рисуваш мечтите си.

И там, заедно с теб,

Изживяваме дните си!


Може би ме желаеш и

Тръпнещ очакваш да звънна.

Може би там, нещо вътре във теб,

Ти говори за мен и не млъква!


Може би това е сърцето ти,

Което за мене тупти,

А може би това е душата ти,

Която по мене гори!


Може би, всичко вече е може би.

Дали ще се срещнем утре, не зная -

От чакане дълго, замира сърцето ми,

А може би това не е края!


Да чакам, по теб да съм луда,

Сънят и мечтите ми превземаш сега,

А може би утре ще дойдеш

И ще споделим любовта!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??