6 апр. 2008 г., 11:24

Може би 

  Поэзия » Любовная
501 0 1

Може би

 

 

Сигурно си лягаш всяка вечер
с нея във едно легло
и събуждате се сутрин
заедно - в едно.

Там, прибирайки се в къщи,
дали споменът тежи?
Може би душата ти се мръщи,
но затваряш сам очи.

Сигурно насляпо я прегръщаш,
нервно чакаш да заспи
и единствено тогава се завръщаш
в миналите разпилени дни,

там, където бяхме... аз,
а може би и ти.

© Джейн Еър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??