Може би
Сигурно си лягаш всяка вечер
с нея във едно легло
и събуждате се сутрин
заедно - в едно.
Там, прибирайки се в къщи,
дали споменът тежи?
Може би душата ти се мръщи,
но затваряш сам очи.
Сигурно насляпо я прегръщаш,
нервно чакаш да заспи
и единствено тогава се завръщаш
в миналите разпилени дни,
там, където бяхме... аз,
а може би и ти.
© Джейн Еър Всички права запазени
да си с някой...или да си мислиш за него...
развълнува ме...с обич.