17 февр. 2008 г., 17:35

Можеш ли 

  Поэзия » Любовная
684 0 6
Можеш ли

Можеш ли
да видиш красота в грозното,
можеш ли да видиш доброта в лошото,
можеш ли да видиш светлина в мрака,
можеш ли да откриеш любов в омразата,
можеш ли да откриеш тези неща в мен,
защото аз ги откривам в теб,
ако и ти ги откриваш, значи ме обичаш,
ако и ти ме обичаш, защо го отричаш,
защо бягаш от съдбата, защо крещиш в тъмнината,
нима те е страх... Не, не се страхувай, и в тъмнината има светлина,
трябва само да отвориш очите си за нея, защо бягаш от грозното,
загледай се по-надълбоко и ще откриеш красивото,
защо отричаш злото, нима след всяко зло не следва и добро,
защо си мислиш, че светът е пълен с омраза,
отвори душата си, за да усетиш любовта.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??