27 янв. 2010 г., 22:51

Можеш ли? 

  Поэзия » Другая
649 0 0

Можеш да имаш всички - но не и мен!

Можеш да си като всички - но не и с мен!

Можеш да лъжеш... като всички!

Можеш да ме имаш - но само ако си единствено с мен!

Можеш ли да бъдеш с мен - поне веднъж на ден?

Можеш ли да си до мен - без игрички,

да бъдеш истински - поне с мен?

Ако можеш и поискаш - ако видиш и почувстваш - аз съм твоя, само за теб.

Можеш ли да се излъжеш, че не ме желаеш?

Можеш ли да ме забравиш - защото аз не желая!

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??