Можеш да имаш всички - но не и мен!
Можеш да си като всички - но не и с мен!
Можеш да лъжеш... като всички!
Можеш да ме имаш - но само ако си единствено с мен!
Можеш ли да бъдеш с мен - поне веднъж на ден?
Можеш ли да си до мен - без игрички,
да бъдеш истински - поне с мен?
Ако можеш и поискаш - ако видиш и почувстваш - аз съм твоя, само за теб.
Можеш ли да се излъжеш, че не ме желаеш?
Можеш ли да ме забравиш - защото аз не желая!
© Валиша All rights reserved.